הישראלי הטיפוסי מאוד אוהב לפתוח את דלת ביתו ולארח. זה ניכר בשישי בערב ובשבת, בחגים ובחופשים, אבל לפעמים גם סתם ככה שקופצים חברים עם הילדים אחר הצהריים. אם גם אתם אוהבים אירוח חגיגי ומחפשים כמה טיפים לשדרוג האירוח שלכם, הפוסט הבא בול בשבילכם.
מתחילים במינגלינג
לפני שאתם ניגשים לאוכל, שווה לפתוח בכמה פתיחים נחמדים כמו חטיפים עם סלסת אבוקדו, פיצוחים כמו גרעינים שחורים, קשיו, שקדים ופיסטוקים. כמובן שאי אפשר בלי קוקטיילים צבעוניים ומרעננים או איזה בקבוק יין ממש טוב, לבן או אדום מה שאתם והאורחים שלכם אוהבים.
קשר בין המנות
לפני שאתם מתחילים לפתוח ספר מתכונים או נכנסים למטבח ומכינים את כל המנות שסבתא שלכם מכינה הכי טוב בעולם, כדאי לבנות תפריט שיהיה קצת יותר מדויק. כדאי ליצור איזשהוא קשר בין המנות ואם אפשר אפילו לבנות קונספט עם אוכל ים תיכוני, איטלקי, צרפתי, צמחוני או כל רעיון אחר שעולה לכם לראש ויאפשר גם לאורחים להתחבר אליו.
ידידותי לסביבה
אם אתם לא אוהבים בכל פעם לפתוח סרוויסים ולשטוף כלים, בחרו לארח במוצרים ירוקים ומתכלים, יש המון סוגים של כלים חד פעמיים אבל ממוחזרים ולא את הפלסטיק שמזיק ומזהם. אפשר גם לשלב פרחים יבשים על מפה לבנה והנה לכם אירוח חגיגי ומדויק.
מתנה קטנה בסוף
אם אתם מפיקים ארוחה חגיגית כמו שבת חתן, חתונה או בר מצווה, תכינו משהו מדליק לאורחים שלכם שיהיה לכם למזכרת. זה יכול להיות אצטרובלים מחוברים למחזיק מפתחות, תמונה על מוצר כמו תחתיות לקפה או אפילו מוצר שישרת אותם אחר כך לקיץ או לחורף עם מיתוג של האירוע.